Referenties

Referenties

  1. Na de behandeling is mijn rug eindelijk aan het herstellen. Jou bindweefselmassage heeft geresulteerd in beter gebruik van mijn rechterkant en daardoor heb ik aanzienlijk minder pijnklachten en een grotere belastbaarheid.
    Ben ontzettend blij dat ik weer een stukje vooruit ben gegaan. Het voelt of je vastgezette energie weer hebt laten stromen waardoor er ruimte is gekomen om te herstellen van mijn valpartij. Niets hoort stil te staan dus ook oud letsel niet. Dus nogmaals super bedankt.
    De klaproos in de wind op je behandelkamer is daar een goed voorbeeld van. Ik kan wel beweeglijk schilderen maar voor mijn rug heb ik jou nodig. Super resultaat. Bedankt en tot gauw.

  2. Met mijn beginnende artritus klachten en stijfheid heb je me geholpen al zoveel meer soepelheid en leven in mijn botten te voelen! En na 1 rug behandeling was ik door de pijn en totale stijfheid heen! Ik kon me niet pijnvrij bewegen, zitten, liggen en de dag erna was het weg! De manier waarop je met liefde en aandacht aanwezig bent is een cadeau! Dank je wel!

  3. Heerlijk energetisch lichaamswerk gedaan. Gevoelloosheid/tinteling in arm is sterk verminderd. Veel positieve energie werd losgemaakt. Daar ga ik wat mee doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.